Okrugli sto E-uprava za kvalitetnije javne usluge za građane

Loading Events

Okrugli sto E-uprava za kvalitetnije javne usluge za građane

04 December 2017

U ponedeljak, 4. decembra 2017. godine, Evropski pokret u Srbiji – Kruševac organizuje okrugli sto „E-uprava za kvalitetnije javne usluge za građane“ s ciljem da se poboljša komunikacija između građana Kruševca i javnih institucija koje pružaju obrazovne usluge, kao i aktivno učešće građana u reformi javne uprave. U okviru ove aktivnosti pokušaće da obezbedi učešće organizacija civilnog društva (OCD) u praćenju napretka reforme javne uprave, kao i u stvaranju visokokvalitetnih, na činjenicama zasnovanih predloga za poboljšanje propisa u ovoj oblasti.

Ovaj okrugli sto je deo dvogodišnjeg projekta Partnerstvom do dobre JAvne uprave. Cilj projekta je da doprinese stvaranju i primeni propisa i reformi javne uprave, koji podrazumevaju veći fokus na građane i njihovo učešće u reformi javne uprave, kao i poboljšanje transparentnosti i odgovornosti javne uprave za kvalitet usluga.

Projekat spovode Evropski pokret u Srbiji (EPuS) i Centar za evropske politike (CEP), uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), i saradnju 12 partnerskih organizacija iz različitih gradova i opština Srbije.

Visoka poslovna škola Prof. dr Radomir Bojković

  • Address:
    Topličina 12
    Kruševac, 37000 Serbia
    + Google Map