Radionica Građani predlažu – Kako dobiti dobru javnu upravu

Loading Events

Radionica Građani predlažu – Kako dobiti dobru javnu upravu

06 December 2017

U sredu, 6. decembra 2017. godine, Evropski pokret u Srbiji – Leskovac organizuje interaktivnu radionicu „Građani predlažu – Kako dobiti dobru javnu upravu“ sa ciljem da se poboljša komunikacija između građana Leskovca i javnih institucija koje pružaju zdravstvenu zaštitu, kao i aktivno učešće građana u reformi javne uprave. U okviru ove aktivnosti pokušaćemo da obezbedimo učešće organizacija civilnog društva (OCD) u praćenju napretka reforme javne uprave, kao i u stvaranju visokokvalitetnih, na činjenicama zasnovanih predloga za poboljšanje propisa u ovoj oblasti.

Ovaj događaj je deo dvogodišnjeg projekta Partnerstvom do dobre JAvne uprave. Cilj projekta je da doprinese stvaranju i primeni propisa i reformi javne uprave, koji podrazumevaju veći fokus na građane i njihovo učešće u reformi javne uprave, kao i poboljšanje transparentnosti i odgovornosti javne uprave za kvalitet usluga.

Projekat spovode Evropski pokret u Srbiji (EPuS) i Centar za evropske politike (CEP), uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), i saradnju 12 partnerskih organizacija iz različitih gradova i opština Srbije.

Caffe Apollo

  • Address:
    Južnomoravskih brigada 17
    Leskovac, 16000 Serbia
    + Google Map